De verschillende games

Een bekend avontuur- en rollenspel is Divinity Original Sin II Definitive Edition, waarbij de speler ervoor kan kiezen om alleen te spelen of met nog drie andere spelers. Aan het begin van het spel kan een eigen karakter worden gekozen met de benodigde bondgenoten. Het spel speelt zich af in de wereld Rivellon waar je verantwoordelijk bent voor jouw karakter en de tactiek die je aanneemt tijdens de game.

Ook Assassin's Creed Odyssey is een rollenspel waarbij je de huid in kruipt van een van de twee assassins. Dit deel speelt zich af in Griekenland waarbij je als assassin midden in een oorlog tussen Athene en Sparta terecht komt. Naast het hoofdverhaal zijn er tal aantal andere opdrachten die uitgevoerd kunnen worden. Ieder zet die je maakt heeft weer invloed op het vervolg in je verhaallijn. Tijdens het spel zul je van locatie naar locatie gaan om zo om zo je missies te voltooien en je doelwitten uit te moorden als een echte assassin.

In Shadow of the Tomb Raider leer je als karakter Lara Croft dat niet alles alleen maar goed kan gaan. Tijdens de game maakt de hoofdpersonage een fout waardoor je als speler de problemen weer moet gaan oplossen. Onderweg komt Lara vijanden tegen die je in verschillende gevechten te lijf gaat of moet je op de vlucht slaan voor de natuurrampen die plaatsnemen.

Lekker lang spelen met avontuur games

Ben jij niet zo'n multiplayer en speel je eerst offline om de game te leren kennen? Dan zijn avontuur games vast iets voor jou! Met avontuur games krijg je lang de tijd de game te ontdekken en je vaardigheden te verbeteren.

 

  Terug naar Populaire games
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Playbelgium.be Game zilla Plygrnd.nl Kzenagames Come2 play Jumanji info Bekijk alle koopgidsen