De beste racegames

De grote race game favoriet van het moment is Forza Horizon 4, een arcade racegame  en alweer de vierde van zijn soort. Het spel speelt zich in deze versie af in het landschap van het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast worden er ook nog eens 4 seizoenen geïntroduceerd die invloed hebben op het rijgedrag.

Ook Trials Rising is een populaire arcade game waarbij je met jouw motor obstakels moet overwinnen en de finish halen. Het doel van het spel is om verschillende tracks af te leggen en te voltooien. Daarnaast moet je doelen halen in de tracks zelf door bijvoorbeeld tricks uit te voeren. Hiermee kan je vaardigheidspunten verzamelen die ervoor zorgen dat jij een level omhoog gaat.

DiRT Rally 2.0 is een simulatie game dat jou zo realistisch mogelijk over een racebaan laat racen. In de game moet je je status opbouwen. Je kan niet gelijk de beste auto's uitkiezen en moet deze verdienen door te spelen. De game wordt als redelijk lastig ervaren door nieuwkomers en creëert dus een echte uitdaging.  

Optimaliseer je race beleving

Ben jij meer van de realistische simulatie racegames? Verbeter je racebeleving door een playseat aan je ruimte toe te voegen. Met deze playseat kan jij plaatsnemen in een echte racestoel en bestuur je je wagen met een professioneel stuur. Ook heb je onderaan pedalen zitten waarmee je kan gas geven of remmen in een van de scherpe bochten in de game. Voeg hier nog een extra beleving aan toe en schaf een virtual reality bril aan waarmee je compleet wordt ondergedompeld in de racewereld.

F1 racegame

Wanneer jij een echte Formule 1 fan bent is deze game iets voor jou! Formule 1 is de enige racegame die je een kijkje geeft in het wereldje van Formule 1 racers. Zo zijn er genoeg te gekke simulatiegames die je een optimale race ervaring geven, maar geen enkel andere game richt zich op F1. Ieder jaar wordt er een nieuwe versie uitgebracht om zo de real life teams up to date te houden en de game te verbeteren.

Gratis race games spelen? Check dan bijvoorbeeld een van deze websites:

Terug naar Populaire games
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Playbelgium.be Game zilla Plygrnd.nl Kzenagames Come2 play Jumanji info Bekijk alle koopgidsen