FIFA 19

Een van de misschien wel meest bekende sport game is de ieder jaar weer opnieuw uitgegeven FIFA. In dit voetbalsimulatiespel speel je met je eigen samengestelde team tegen de computer of andere online spelers. Nieuw in deze versie van het spel is dat je dieper in moet gaan op de tactieken van de spelers en jouw team. Zo kun je voor een verdedigende of aanvallende opstelling kiezen die het best bij jou tactiek past. Ook nieuw zijn de verschillende divisies  waarmee je beloningen kunt behalen. De hoogte van jouw divisie bepaalt wat voor beloningen jij krijgt.

NBA 2K18

NBA 2K18 is een basketbalsimulatie videogame wat gebaseerd is op de de National Basketball Association in de US. De visuals van het spel worden ieder jaar weer realistischer, waarbij ook de haar- en baardstijlen van iedere speler weer bijgehouden worden. Zo lijkt het tijdens de game net alsof je naar een echte wedstrijd aan het kijken bent. Ook bevat het spel een career modus waarbij je in de huid van een van de spelers kruipt en je jezelf van onderaf naar boven moet werken.

WWE 2K19

Als opvolger van zijn voorgangers heeft dit professioneel worstel videogame nieuwere game opties dan zijn voorganger. Voor iedere worstelliefhebber is dit een echte musthave. Zo kan je met en tegen je favoriete worstelaars vechten en hogerop raken. Ook is er een mogelijkheid om buiten de single player, samen met je vrienden te spelen of via de online modus tegen andere online deelnemers. Maak in de MyCareer modus je eigen verhaallijn en werk je karakter omhoog in de worstelwereld tot aan een echte WWE wedstijd.

Gratis sport games spelen? Check dan bijvoorbeeld een van deze websites:

Terug naar Populaire games
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Playbelgium.be Game zilla Plygrnd.nl Kzenagames Come2 play Jumanji info Bekijk alle koopgidsen