De beste online games

Massively multiplayer online role-playing game

  • De op dit moment meest bekende online game die behoort bij de game genre 'massively multiplayer online role-playing game' (MMORPG) is Fortnite.  Dé game waarbij honderd online players in een game worden geplaatst om elkaar vervolgens uit het spel te spelen. Dankzij de makkelijke toegankelijkheid van de game, omdat deze gratis te spelen is, is het in een korte tijd razend populair geworden.

Shooter games

  • Ook de meeste shooter games zijn online games waarbij je vijand je online kameraden of andere spelers zijn. Zo heeft ook Call of Duty: Black Ops 4 een online multiplayer game mode waarbij je verschillende uitdagingen met teamplay of single player kan kiezen. De nieuwe mode van Black Ops 4, Blackout, is te vergelijken met de battle royal van Fortnite waarbij  het gaat om de 'last man standing'. Zo is League of Legends ook een multiplayer online battle arena game. Hierbij strijden twee teams tegen elkaar waarbij ze elkaars 'Nexus' moeten vernietigen om het spel te winnen. De spelers kunnen uit verschillende mappen kiezen die een andere speel modus hebben, zo kan je in een team spelen maar ook als single player in een team.  

Goed internet is van belang

Ben jij van plan om online te gamen? Dan is het belangrijk even de kwaliteit van je internet te checken om ongemakken zoals laden of vast hangen tijdens je game te voorkomen.  Een internetverbinding waarbij je een snelle upload- en downloadsnelheid hebt is van groot belang. Ook is het slim om te kijken naar je ping, dit is de snelheid van de data uitwisseling tussen je computer en de server. Zo voorkom jij irritaties en kan je gerust online gamen!  

Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Playbelgium.be Game zilla Plygrnd.nl Kzenagames Come2 play Jumanji info Bekijk alle koopgidsen